výběr barvy výběr barvy

KAPHATÓ ...
BARACK SÁRGA

SZÍNBEN

Sencor STM 43 OR robotgép
Színem a lédús gyümölcs illatát, édeskés ízét idézi meg. Mozgásba hozza az életerő áramlását. Ösztönöz, bátorít és lelkesít. A rossz érzések elolvadnak, az érzelmek szárnyra kapnak. Acél szívem van, megbízható motor hajt és kívánságod számomra parancs.

a
výběr barvy výběr barvy

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ
ESZKÖZÖK FÉM
ALKATRÉSZEKKEL
6 ÉV GARANCIA
A MOTORRA

Teljesen fémből készült kivitel – az iparművészet remeke kívül és belül is. A fém váz mellett a fém fogaskerekek biztosítják az extrém állóképességet. Az erős és csendes motor, valamint fém erőátviteli rendszer már önmagában is a csúcsminőséget bizonyítja – nem beszélve a motorra érvényes 6 év garanciáról.

Zaruka
a
propečení propečení

BOLYGÓ
RENDSZER

Az úgynevezett Multi-Motion Drive, avagy bolygó rendszerű keverés, dagasztás és habverés jelentős előnnyel büszkélkedhet a többi mixer-rendszerrel szemben. A munkafej többirányú mozgatásának köszönhetően a tál tartalma garantáltan csomómentes és 100%-ban átdolgozott lesz. Ezzel biztosítható, hogy minden összetevő tökéletesen összekeveredjen.

a
propečení propečení

4,5 LITERES NEMESACÉL
KEVERŐTÁL

A professzionális konyhai robotgép alaptartozéka. Minősége, mérete és egyszerű kezelhetősége miatt használata már önmagában is örömet okoz. A 4,5 liter űrtartalmú tálban akár 1,5 kg tészta dagasztható, vagy például egyszerre 8 tojást is felverhetünk. A kiváló minőségű, polírozott, rozsdamentes acélból készült tál könnyedén tisztítható, egyszerűen leöblíthető és még magában is remekül használható ételkészítéshez. Két fogantyúja segítségével tökéletesen biztos fogás vehető rajta.

a
propečení propečení

TÖBBFÉLE
TARTOZÉK

Nem vitás, örömét fogja lelni a sok hasznos tartozékban, amikor kicsomagolja robotgépét. Keverő és habverő kar, dagasztó, daráló, kolbásztöltő, szeletelő és reszelő feltét - csak vessen egy pillantást a tartozékokra!

 • Míchací metla

  0 / 0

  KEVERŐ

  „A” alakú keverőfej finom krémek, cukormázak és élesztő nélküli, könnyű tészták keveréséhez is alkalmas.

  Míchací metla
 • Šlehací balónová metla

  0 / 0

  HABVERŐ

  A habverő akár tejszínhab és tojásfehérje felveréséhez is tökéletes.

  Šlehací balónová metla
 • Hnětací hák

  0 / 0

  DAGASZTÓ

  A dagasztókar nehéz kelt tészták dagasztásához ideális.

  Hnětací hák
 • Mlýnek na maso

  0 / 0

  HÚSDARÁLÓ

  A húsdaráló két korongja által kétféle finomságú darált húst nyerhetünk – a nagyobbik tárcsa 8mm, míg a kisebbik 3mm átmérőjű lyukakkal rendelkezik. Ezzel pontosan az elkészítendő étel számára optimális konzisztenciájú húspépet állíthatjuk elő.

  Mlýnek na maso
 • Plnič uzenin

  0 / 0

  KOLBÁSZTÖLTŐ

  Házi kolbász, virsli és más hasonló, házilag készíthető hentesáru töltéséhez

  Plnič uzenin
 • Kráječ a struhadlo

  0 / 0

  SZELETELŐ ÉS DARÁLÓ

  Szeletelő és daráló feltét háromféle – durva és finom daráló, valamint szeletelő – betéttel. Nagyszerű segítség saláták, vagy burgonya chips készítéséhez, illetve dió darálásához.

  Kráječ a struhadlo
propečení propečení

KÜLÖN KAPHATÓ
TARTOZÉKOK

A tartozékok mellett további hatékony eszközökkel egészíthetjük ki robotgépünket. Ilyen a tésztakészítő, a gyümölcsprés és a süteménykészítő feltét.

 • Výrobník pasty

  0 / 0

  TÉSZTAKÉSZÍTŐ

  Különféle tészta készítésére alkalmas kiegészítő – linguine, tagliatelle és lasagne, pillanatok alatt, házilag!

  Výrobník pasty
 • Odšťavňovač

  0 / 0

  GYÜMÖLCSPRÉS

  A csigástengellyel működő gyümölcsprés a teljes lé tartalmat, ízt és zamatot kinyeri a friss gyümölcsökből – így teljesen természetes, egészséges és finom gyümölcslevet kapunk.

  Odšťavňovač
 • Výrobník cukroví

  0 / 0

  SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ

  Szeretné édességgel meglepni vendégeit? A négyféle formát kínáló feltéttel könnyedén és gyorsan készíthet ízletes és mutatós finomságokat – így egy kávé mellé otthonában, szeretettel készült édességet kínálhat, mely felülmúlhatatlan.

  Výrobník cukroví
Kde koupit

HOL KAPHATÓK
A PASTELS COLLECTION TERMÉKEI?

Egy egyedülálló termékkínálathoz egyedülálló értékesítési hálózat és megjelenés illik. Megtetszett egy hófehér vízforraló, egy lila robotgép, vagy egy égkék konyhai mérleg? Biztos lehet benne, hogy a kiemelt viszonteladóinknál meg fogja találni új kedvencét.