výběr  barvy výběr  barvy

KAPHATÓ...
LIME ZÖLD

SZÍNBEN

Sencor SHB 37 GG botmixer
Színem a lédús citrusok színe, örvendő és üdítően vidám. Tettre hívogat és megtölti a konyhát a tavasz illatával. Összefogja a családot nap mint nap, lelassítja az időt és enyhíti a nyomást. Belesimulok a kezedbe. Bár én vagyok a legkarcsúbb a világon, de a motorom bivalyerős!

a
výběr  barvy výběr  barvy

A VILÁG LEGVÉKONYABB
BOTMIXERE*

A világ legvékonyabb botmixere: átmérője mindössze 42mm. Az ergonomikus kialakításnak és a karcsú megjelenésnek köszönhetően használata a szemnek és a kéznek is öröm. A változtatható fordulatszám mindenféle alapanyag esetében ideális sebesség kiválasztását teszi lehetővé. Nagyon erős, 400W teljesítményű motorral rendelkezik, melynek megbízható működését 6 év garancia jelzi.
* június 2015

a
propečení propečení

VÁLTOZTATHATÓ
FORDULATSZÁM

A botmixer használatának maximális kényelmét szolgálja az indítás után csak fokozatosan emelkedő fordulatszám – melynek köszönhetően az aprításra kerülő alapanyagok nem repülnek ki a tálból. A fokozatosan emelkedő fordulatszám nagyszerű segítség ahhoz is, hogy ellenőrizzük, melyik sebességfokozat alkalmas leginkább az adott összetevők feldolgozásához – és ennek megfelelően beállíthatjuk a maximális fordulatszámot. A botmixer erős motorjával és állítható fordulatszámával szinte mindenféle keménységű és struktúrájú alapanyag feldolgozásában remekel.

a
propečení propečení

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ MOTOR
6 ÉV GARANCIÁVAL

Egy jó botmixer sokáig bírja. Valóban nagyon sokáig. A hosszú élettartam és megbízhatóság leginkább a minőségi, erős motortól függ. A 6 év garancia kiválóan mutatja a beépített motor elsőrangú minőségét.

a
propečení propečení

NEMESACÉL
BOTMIXER

Teljes egészében rozsdamentes acél kivitelű szárral ellátott botmixer, melynek köszönhetően a forró italok és étel összetevők is gond nélkül feldolgozhatók. A bajonettzáras rendszerrel az összeillesztés rendkívül gyors és egyszerű. A készülék kiegészítője egy műanyag keverőpohár, 0,5 liter űrtartalommal.

a
Kde koupit

HOL KAPHATÓK
A PASTELS COLLECTION TERMÉKEI?

Egy egyedülálló termékkínálathoz egyedülálló értékesítési hálózat és megjelenés illik. Megtetszett egy hófehér vízforraló, egy lila robotgép, vagy egy égkék konyhai mérleg? Biztos lehet benne, hogy a kiemelt viszonteladóinknál meg fogja találni új kedvencét.