výběr  barvy výběr  barvy

KAPHATÓ...
PITYPANG SÁRGA

SZÍNBEN

Sencor STS 36 YL kenyérpirító
Színem a mezőt borító ezernyi mosolygó napocska színe. Örömöt, nevetést hoz, változást és pihenteti a lelket. Feléleszti a rejtett vágyakat, a pillanat érzését, de mindenekelőtt növeli az étvágyat. Bohókás és vidám. Bohókás és vidám - de hatféle módon tudok pirítani és automatikusan középre helyezem a kenyérszeleteket!

a
výběr  barvy výběr  barvy

KIOLVASZTÁS / MELEGEN
TARTÁS

A kenyérpirítóval kényelmesen és gyorsan készíthetünk pirítóst – de más, további funkciót is használhatunk: a kiolvasztást, illetve melegen tartást. Hogy erre ott a mikrohullámú sütő? Valóban, de a kenyérpirítóval felmelegített kenyérszelet meleg és ropogós lesz, nem pedig olyan, mint a gumi – vagy egy idő után olyan, mint a kő.

a
propečení propečení

6-FÉLE
BEÁLLÍTÁS

Mindig pontosan az ízlésnek megfelelő pirítósok – az enyhe pirításhoz az első, vagy második fokozat, míg a legerősebb szint kiválasztásához a hatodik fokozat használata szükséges. A mindkét oldalon egyenletes pirítást az automatikusan középre illesztő fogórész biztosítja akkor is, ha az egyik nyílásba vastag, a másikba vékony kenyérszeletet helyezünk.

a
propečení propečení

VÉGE A MINDENT
ELLEPŐ MORZSÁKNAK

SENCOR mindig gondol a termékek praktikus használhatóságára – ennek eredménye a „High-Lift” mechanizmus, melynek köszönhetően a legkisebb pirítósok eltávolítása is egyszerűen végezhető. Vagy az egyszerű tisztítást lehetővé tevő, könnyedén kezelhető morzsatálca. Vagy a feleslegesen tekergő kábel elrejtésére alkalmas, legalul kialakított kábeltartó.

a
Kde koupit

HOL KAPHATÓK
A PASTELS COLLECTION TERMÉKEI?

Egy egyedülálló termékkínálathoz egyedülálló értékesítési hálózat és megjelenés illik. Megtetszett egy hófehér vízforraló, egy lila robotgép, vagy egy égkék konyhai mérleg? Biztos lehet benne, hogy a kiemelt viszonteladóinknál meg fogja találni új kedvencét.