výběr  barvy výběr  barvy

KAPHATÓ
NEFELEJCS KÉK

SZÍNBEN

Sencor SWK 32 BL vízforraló
Színem a csörgedező patak mellett nyíló apró kis virágok színe. A felhőtlen kék égbolt színe, tiszta levegő és napsütés, élénk és szívélyes, gondtalan és egy cseppet varázslatos. Mit tehetek érted? A kívánt hőmérsékletre melegítem a vizet és azon tartom. Extra finom szűrővel rendelkezem... és villámgyorsan dolgozom.

a
výběr  barvy výběr  barvy

LENYŰGÖZŐ
MINŐSÉGŰ KIVITEL

Top-design vízforraló a SAMSUNG által fejlesztett – és mobiltelefonjaihoz használt – korszerű műanyagok felhasználásával. A felhasznált anyagok igen nagy előnye, hogy nem bocsátanak ki semmiféle kellemetlen szagot – még forralás után sem. A kiváló minőségű műanyag ráadásul hosszú távon is megőrzi fényét. A ki/bekapcsoló gomb és a mindkét oldalon megtalálható vízszintjelző megvilágítása különösen az esti órákban rendkívül praktikus.

a
propečení propečení

KIVEHETŐ
SZŰRŐ

A minőségi kávé és tea készítésének egyik alapvető követelménye a megfelelő minőségű víz. Ennek előállításához különösen finom szűrő szükséges, mely a legapróbb szennyeződéseket és a vízkő részecskéit is felfogja. Pontosan ilyen szűrőt találunk SENCOR vízforralókban, mely egyszerűen kivehető, tisztítható és cserélhető. Természetesen a legjobb szűrő sem látja el feladatát, ha széleinél nem zár tökéletesen – vízforralóink szűrőbetétje ennek a követelménynek eleget téve, maximális pontossággal illeszkedik a helyére.

a
propečení propečení

TALPBA REJTETT
FŰTŐRENDSZER

A fűtőegység funkcionális és kreatív tervezési megoldása különösen kompakt kivitel megalkotását tette lehetővé - a könnyedség-érzés a vízforraló egészét is jellemzi. A víztartály alsó részébe épített egység 2200W, illetve 2400W teljesítményével rendkívül gyors melegítési folyamatot biztosít.

a
propečení propečení

A VÍZFOLTOKNAK
VÉGE

A kiöntőrész kialakításának köszönhetően a víz öntés után nem folyik le a vízforraló oldalán, így nem fordulhat elő rövidzárlat sem. A kialakítás nagy előnye az esztétika megőrzése is, hiszen nincs vízcsepp, ami vízkőfoltot hagyna a vízforraló burkolatán. Ez a tulajdonság nagy lendülettel, illetve óvatosan, lassan történő kiöntés esetén is érvényesül, így a gyerekek és idősebbek is biztonságosan kezelhetik a vízforralót.

a
propečení propečení

360°-BAN ÉRINTKEZŐ
CSATLAKOZÓRENDSZER

Kis dolognak tűnhet, de már az első használat közben is azonnal szembetűnő a csatlakozó kialakítás kényelmes és praktikus használhatósága. A vízforraló talapzatra helyezése teljesen gondtalanul, a pontos illesztés szükségessége nélkül történhet – a csatlakozó egyszerűen bekattan, a melegítési folyamat pedig automatikusan elkezdődik. Szinte nem is kell odafigyelni!

a
Kde koupit

HOL KAPHATÓK
A PASTELS COLLECTION TERMÉKEI?

Egy egyedülálló termékkínálathoz egyedülálló értékesítési hálózat és megjelenés illik. Megtetszett egy hófehér vízforraló, egy lila robotgép, vagy egy égkék konyhai mérleg? Biztos lehet benne, hogy a kiemelt viszonteladóinknál meg fogja találni új kedvencét.