výběr  barvy výběr  barvy

KAPHATÓ...
BARACK SÁRGA

SZÍNBEN

Sencor SKS 33 OR konyhai mérleg
Színem a lédús gyümölcs illatát, édeskés ízét idézi meg. Mozgásba hozza az életerő áramlását. Ösztönöz, bátorít és lelkesít. A rossz érzések elolvadnak, az érzelmek szárnyra kapnak. Tökéletesen pontos vagyok - ráadásul tára funkcióval és nagy világító kijelzővel rendelkezem. Bízhat bennem!

a
výběr  barvy výběr  barvy

SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ
AKRIL KIVITEL

Ez a mérleg egyszerűen csodaszép. A szépség pedig legnagyobb mértékben a modern, akril kivitel gyártási technológiájának köszönhető, mely a teljesen víztiszta és a színes műanyagok tökéletes kombinációját teszi lehetővé. Az átlátszó, kristálytiszta réteg lenyűgöző fénytörést és reflexiókat teremt, illetve kiemeli a finom alapszín szépségét. A modern, letisztult és elegáns megjelenés pedig egyfajta időtlenséget kölcsönöz új konyhai segítőtársának.

a
propečení propečení

TÖKÉLETESEN VÉKONY
ÉS ERGONOMIKUS

A kivételesen vékony mérleg ergonomikusan kialakított akril váza könnyen tisztítható. A kapacitív érintőgombok ezt még jobban kiemelik. Ez maximális higiéniát biztosít. Ráadásul a mérleg sima felülete 100%-ban vízálló.

a
propečení propečení

MÉRÉSI
PONTOSSÁG

Az 1g mérési pontosságot 4 különösen érzékeny szenzor garantálja. Folyamatos újramérést végezhetünk a tára (TARE, mért értékek nullázása) gomb segítségével. Kiválaszthatunk különféle mértékegységeket (g, oz), illetve alkalmazhatunk űrtartalom mérésére alkalmas beállítást is. A használat kényelmét kontrasztos, megvilágított kijelző is biztosítja.

a
Kde koupit

HOL KAPHATÓK
A PASTELS COLLECTION TERMÉKEI?

Egy egyedülálló termékkínálathoz egyedülálló értékesítési hálózat és megjelenés illik. Megtetszett egy hófehér vízforraló, egy lila robotgép, vagy egy égkék konyhai mérleg? Biztos lehet benne, hogy a kiemelt viszonteladóinknál meg fogja találni új kedvencét.